La tradició aposta per la innovació: Colla Can Bonet 2.0

 In Sin categoría

Avui vos presentem s’aposta que està fent sa Colla de Can Bonet en la difusió de les seves activitats, sobretot el ball pagès i la cultura popular d’Eivissa i Formentera.

Aquesta Colla es va fundar ara fa 36 any, l’any 1981, quan les imatges dels primers ordinadors, les teníem sobretot a les pel·lícules. Té una gran trajectòria de ball, activitats folklòriques i difusió de la cultura popular d’Eivissa, que han volgut reflectir en una nova web, adaptada als nous dispositius amb els que ens comuniquem actualment (mòbils i tauletes).

També tenen una presència molt activa a les xarxes socials, el mitja de comunicació més utilitzat actualment. Tenen perfils a facebook, twitter, instagram i un canal a youtube. Ara, apart de fer ucs a ses festes que organitzen, també fan algun piulo a twitter o escriuen interessants articles al blog de la web.

Conjuntar tradició i innovació es la millor forma actualment de poder donar a conèixer les nostres arrels, el nostre folklore i la nostra cultura popular, ja que es en les xarxes socials i al mon d’internet on estam molta gent connectats a diari.

A sa Colla de Can Bonet ho tenen clar i així ho expliquen al seu blog:

“Quan ens fixem en els nous balladors i balladores, per venir a assajar no només duen el tambor i les castanyoles, i els refacos, sinó que també vénen amb el mòbil o la tauleta: s’ha de pensar que igual que tenen el gust de venir a aprendre a ballar també viuen en una societat cada vegada més comunicada a través de dispositius electrònics.”

Naltros els felicitem per l’iniciativa i per la bona feina en la difusió del folklore d’Eivissa, i sobretot els demanem que mai deixin de brular es corn o fer algun uc.

redes

Web

www.collacanbonet.cat

Xarxes socials:

www.facebook.com/sacollacanbonet

www.twitter.com/collacanbonet

www.instagram.com/collacanbonet

https://www.youtube.com/channel/UCVQsTxeaub_XfeoT49SK8Yw

Recent Posts

Leave a Comment

responsive3goma