La tradició aposta per la innovació: Colla Can Bonet 2.0

 In Sin categoría
Compártenos

Avui vos presentem s’aposta que està fent sa Colla de Can Bonet en la difusió de les seves activitats, sobretot el ball pagès i la cultura popular d’Eivissa i Formentera.

Aquesta Colla es va fundar ara fa 36 any, l’any 1981, quan les imatges dels primers ordinadors, les teníem sobretot a les pel·lícules. Té una gran trajectòria de ball, activitats folklòriques i difusió de la cultura popular d’Eivissa, que han volgut reflectir en una nova web, adaptada als nous dispositius amb els que ens comuniquem actualment (mòbils i tauletes).

També tenen una presència molt activa a les xarxes socials, el mitja de comunicació més utilitzat actualment. Tenen perfils a facebook, twitter, instagram i un canal a youtube. Ara, apart de fer ucs a ses festes que organitzen, també fan algun piulo a twitter o escriuen interessants articles al blog de la web.

Conjuntar tradició i innovació es la millor forma actualment de poder donar a conèixer les nostres arrels, el nostre folklore i la nostra cultura popular, ja que es en les xarxes socials i al mon d’internet on estam molta gent connectats a diari.

A sa Colla de Can Bonet ho tenen clar i així ho expliquen al seu blog:

“Quan ens fixem en els nous balladors i balladores, per venir a assajar no només duen el tambor i les castanyoles, i els refacos, sinó que també vénen amb el mòbil o la tauleta: s’ha de pensar que igual que tenen el gust de venir a aprendre a ballar també viuen en una societat cada vegada més comunicada a través de dispositius electrònics.”

Naltros els felicitem per l’iniciativa i per la bona feina en la difusió del folklore d’Eivissa, i sobretot els demanem que mai deixin de brular es corn o fer algun uc.

redes

Web

www.collacanbonet.cat

Xarxes socials:

www.facebook.com/sacollacanbonet

www.twitter.com/collacanbonet

www.instagram.com/collacanbonet

https://www.youtube.com/channel/UCVQsTxeaub_XfeoT49SK8Yw

Recent Posts

Leave a Comment